Огляд ігрового автомата Break Da Bank Again

Слот Break Da Bank Again Megaways може бути дуже привабливим з кількох причин. По-перше, гра є очевидним переможцем, оскільки її створив Microgaming, провідний постачальник програмного забезпечення. Крім того, гра може похвалитися до 117 649 лініями виплат! Що не подобається в цьому 6-барабанному слоті з RTP 96,05% і неймовірно високою волатильністю?

ПРО BREAK DA BANK ЗНОВУ MEGAWAYS

Microgaming є частиною індустрії онлайн-гемблінгу вже близько 3 десятиліть і регулярно випускає нові ігри. Один із останніх релізів,  слот Break Da Bank Again Megaways , вийшов наприкінці липня цього року. Цей випуск є продовженням вічнозеленого слота Break Da Bank Again 2012 року.

На перший погляд, гра та сама обстановка здаються занадто гарними, щоб бути правдою. Однак під поверхнею можна розгадати щедру панель слот-бонусів і відмінних мінімальних і максимальних виграшів.

У грі є 4 бонусні функції, а розмір монет коливається від 20 пенсів до 20 фунтів стерлінгів, а максимальний виграш може принести вам 19 560 разів більше загальної ставки.

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Microgaming грає тут досить жартівливу роль, оскільки тема слота в основному є певним картелем. І ми не можемо сказати, що гра не виконує те, що обіцяє! Стоси готівки, що валяються по кімнаті, обстановка настільки приваблива, наскільки це можливо.

Символи бувають усіх форм і розмірів. Є звичайні, низькооплачувані символи у вигляді літер і цифр, а потім ми маємо більш високооплачувані символи, такі як стопка готівки, чек і золоті злитки. Фіолетовий дорогоцінний камінь є найвигіднішим з усіх (платить у 15 разів більше загальної ставки).

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

Високий RTP Break Da Bank Again™ Megaways™ становить колосальні 96,05%, частота звернень 34% і висока волатильність. З такими цифрами тут можна розраховувати навіть на зірвання. Завдяки своїй волатильності слот дозволяє гравцям спонтанно грати з високими шансами виграти джекпот.

Гравці можуть виграти максимум у 19 560 разів більше загальної ставки за обертання. Крім того, кожен символ має власну вартість виплати, а фіолетовий дорогоцінний камінь може виграти в 15 разів більше загальної ставки. Золоті злитки знаходяться прямо за ним із 4-кратною ставкою. Після цього суми виграшів поступово зменшуються. Ця гра ідеально підходить, якщо ви використовуєте казино PayPal для внесення та зняття коштів, оскільки ви можете легко переміщувати свої кошти та виграші на свій рахунок і з нього.

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Слот Break Da Bank Again™ Megaways™ — саме те, що потрібно будь-якому хайроллеру. Завдяки такій високій дисперсії та непередбачуваності слот Megaways винагородить вас чимало, коли ви дізнаєтеся, як активувати його найслабші місця (вона ж бонусні функції!).

ЗЛАМАЙТЕ БАНК ПРОТИ ВИПЛАТ MEGAWAYSTM

Слот Break Da Bank Again™ Megaways™ пропонує до 117 649 ліній виплат, що означає, що ви отримаєте багато шансів зібрати виграшну комбінацію. Щоб активувати будь-які бонусні функції, гравці повинні складати символи зліва направо на сітці.

Говорячи про символи, слот Break Da Bank Again™ Megaways™ пропонує різні типи символів, починаючи від низькооплачуваних літер і цифр і закінчуючи захоплюючими ексклюзивними функціями, як-от розкиданий символ Bank Vault. Також присутні дикі символи, а також срібні та золоті монети.

ЗНОВУ ЗРОБАЙТЕ БАНК MEGAWAYS – ФУНКЦІЯ БЕЗКОШТОВНИХ ОБЕРТАНЬ

Функція безкоштовних обертань може бути запущена, якщо гравці випадуть 3 або 4 скаттери за обертання. Звичайно, виплата становитиме подвійну загальну ставку: 3 розкидані символи принесуть 10 додаткових обертань, а 4 розкидані символи принесуть 15.

Активувавши функцію безкоштовних обертань, ви також запустите множник із початковою позицією 1x. Ви можете збільшувати його кожного разу, коли отримуєте виграшну комбінацію на барабані. Якщо ви не хочете активувати цю функцію, ви завжди можете її купити.

ЗНОВУ РОЗБАЙТЕ БАНК MEGAWAYS – ФУНКЦІЯ КОТУШОК

Функція згортання котушок — це в основному рулони, про які ми говорили вище. Вони відіграють досить важливу роль у вашому ігровому процесі. Коли ви створите виграшну комбінацію, ці символи зникнуть з барабанів, звільнивши місце для нових, більш оплачуваних.

НАШ ВЕРДИКТ

Break Da Bank Again™ Слот Megaways™ може бути повторенням попереднього однойменного випуску Microgaming, але він все ще не ухиляється від нагородження гравців на сайтах слотів Великобританії! Насправді нам дуже сподобалася ця версія, оскільки вона пропонує універсальну панель символів виплат.

Фіолетовий дорогоцінний камінь може принести вам 15-кратну повну ставку, а функція безкоштовних обертань змусить вас крутити барабани годинами поспіль! Якщо ви фанат 6-барабанних слотів Megaways, ми радимо вам зекономити дорогоцінний час і спробувати цей. Ви не будете розчаровані!

Наш огляд Break Da Bank Again™ Megaways™ є лише початком багатьох оглядів слотів Microgaming , які ще будуть. Отже, якщо вам сподобався цей, обов’язково поверніться пізніше, щоб отримати більше, або перегляньте 11 чарівних реліквій .