Огляд ігрового автомата Ancient Fortunes Poseidon WowPot Megaways

Ancient Fortunes Poseidon WowPot Megaways — найновіший слот від Triple Edge Studios і Microgaming. Насолоджуйтеся захоплюючими Rolling Reels, бонусними обертаннями з необмеженим співвідношенням і набирайте х18 720 у бонусній грі. Слот-ігри з функціями Megaways і виплатами WowPot матимуть високу дисперсію. Його RTP становить 92,23 %, що є помірно низьким для галузевого стандарту.

ПРО ANCIENT FORTUNES POSEIDON WOWPOT MEGAWAYS

Щоб почати насолоджуватися слотом, ви повинні спочатку ознайомитися з ним. Чотири відра з джекпотом зображені на лівій половині блешні, а під ними — скринька зі скарбами. Елементи керування розташовані в нижній частині дисплея. Спочатку відображається піктограма з трьома смужками, яка містить умови ігрових автоматів і таблицю виплат, супроводжується індикатором кредитів і, нарешті, вікном коригування ставки. Ви можете робити ставки від 0,10 до 20 монет за кожен хід. Нарешті, є опції для максимальної ставки, гри та автоматичної гри.

У таблиці виплат є десять стандартних значків, включаючи мушлі, биків, чистокровних тварин, дельфінів, раків і восьминогів. Рубіни, діаманти, сапфіри та смарагди принесуть неймовірно високі премії. Найбільш цінною іконою є Посейдон. Жезл його — Дика ікона; однак є золоті піктограми Scatter, які вказують на фразу GOLD, коли всі три з’являються на слотах.

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Triple Edge Studios wowpot megaways Посейдона як головного героя в цьому відеослоті, цілком логічно, що колекція значків включатиме різноманітні морські або тематичні королівські речі. Крім того, багряні, бірюзові та смарагдові дорогоцінні камені мають золоту корону, яка представляє найдорожчу ікону.

Золотий скіпетр є значком Wild, і він може замінити всі додаткові значки, крім Scatter, щоб допомогти вам складати виграшні комбо. Нанесення та накопичення цих піктограм також дає вам потенціал виграти один із сукупних цифр джекпоту.

Ancient Fortunes, як-от Poseidon™ WowPot, суттєво впливають на залучення внутрішньоігрових бонусів і можливостей виграшу. Скаттери — це символи G, O, L і D, і ви повинні вдарити всі чотири, щоб активувати послідовність безкоштовних обертань. Під час такої фази з’являється додатковий Scatter, який надає вам на 5 обертів більше, якщо випадає. Смуга множників також зростатиме з кожним наступним успішним обертанням.

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

RTP відносно низький, і Ancient Fortunes Poseidon WowPot Megaways становить 92,23 %. Максимальний прибуток слота справді значно збільшено, і тепер геймери можуть отримувати х18 720 своїх інвестицій. Після кожної гри конфігурація барабана генерує колосальні 117 649 геймплеїв.

Слот Ancient Fortunes Poseidon WowPot Megaways має десять звичайних піктограм винагород на лініях виплат. Щоб виграти, ви повинні набрати як мінімум три однакові піктограми. Дорогоцінне каміння і навіть Посейдон є серед нагород.

Цей слот ідеально підходить для всіх гравців, які хочуть грати на сайтах казино, які приймають PayPal . Швидке зняття коштів на цих сайтах дозволить вам отримати виграш за короткий час!

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Шанувальники серії Ancient Fortunes Poseidon будуть раді виявити, що найпопулярніші елементи, такі як Rolling Reels, що є терміном Microgaming для каскадних символів, були збережені.

Відкрийте для себе три значки WowPot, і ви матимете право на винагороду, яка починається з колосальних £2 000 000! Завантаження скарбниці допоможе час від часу активувати режим вибору джекпоту, що дасть вам шанс виграти один із чотирьох прогресивних джекпотів слота. Ця додаткова фаза активується принаймні 12 обертаннями, а ще 5 обертань надається за кожну наступну активацію розкиду.

СТАРОДАВНІ СТАГИ POSEIDON WOWPOT MEGAWAYS ВИПЛАТИ

Якщо ви поставите максимальну суму з 20 монет і досягнете максимальної ефективності, ви можете заробити 374 400 очок. Однак це може бути не найбільша сума, яку ви можете отримати; він виключає джекпот. Якщо вам пощастить отримати найбільший джекпот WowPot, ви можете піти з понад 2 000 000 фунтів!

ANCIENT FORTUNES POSEIDON WOWPOT MEGAWAYS – ROLLING REELS

Нові значки опускатимуться вниз від найвищої точки барабанів, щоб закрити діри, спричинені виграшними комбо, подібно до інших слотів Megaways . Це дає вам змогу багато разів отримувати окуляри за певне профінансоване обертання.

ANCIENT FORTUNES POSEIDON WOWPOT MEGAWAYS – БОНУСНІ ОБЕРТАННЯ

Усі виграші, отримані протягом фази бонусних обертань, додадуть +1 до кумулятивного модифікатора у верхньому правому куті спінерів. Приріст починається з 1x і зростає з кожним падінням Rolling Reels під час бонусу. Якщо ви побачите більше 3 або 4 піктограм розкиду, ви отримаєте неймовірні 5 або, можливо, 10 бонусних обертань, щоб продовжити повторний запуск функції.

АНТИЧНІ СТАРТИ POSEIDON WOWPOT MEGAWAYS – СКАТЕРИ

Щойно ви натиснете чотири сяючі піктограми розкиду, вони надрукують фразу GOLD на барабанах, активуючи режим бонусних обертань Дванадцять обертань. Кожен наступний активуючий скаттер, який потрапляє, додає 5 обертань до початкової суми.

НАШ ВЕРДИКТ

Дійсно, Ancient Fortunes Poseidon WowPot Megaways — це досить звичайна ігрова гра Megaways, яка вирізняється прогресивною системою винагород WowPot. Бонусні обертання з необмеженими множниками не є чимось незвичайним, а спеціальна гра Jackpot Pick робить гру гідною участі. Загалом, коли на кону мільйони фунтів стерлінгів, любителі джекпотів, безсумнівно, захопляться винаходом Triple Edge Studios.

Якщо ви полюбили цей слот так само, як і ми, перегляньте інші якісні ігри Megaways, які ми переглядаємо, наприклад Pirate Pays Megaways або The Fruit Megaways .