Огляд ігрового автомата Blirix’s Workshop

Blirix’s Workshop — це 5-барабанна слот-гра з 3 рядами та 20 фіксованими лініями виплат. Середній RTP майстерні Blirix становить 96,14%, а гра має середню волатильність. Відео-слот розроблений Iron Dog Studio, і він містить безкоштовні обертання, множники та різноманітні бонуси для слотів! Прочитайте огляд слота Blirix’s Workshop, щоб відкрити світ чарівної лабораторії!

ПРО МАЙСТЕРНЮ BLIRIX

Iron Dog Studio — новий бренд розробників ігор, який представив блискучу ігрову гру Blirix’s Workshop. Мультяшний алхімік – головний герой цієї ігрової машини, і ми просто повинні схилити капелюха перед розробниками за детальне представлення!

Майстерня Blirix дозволяє вам змінювати обмеження, щоб створити ідеальний ігровий сценарій. Ваша ставка може коливатися від 20 пенсів до 50 фунтів стерлінгів, а вартість монети розраховується шляхом ділення вартості ставки на 20. Максимальний виграш становить 1500 разів більше вашої ставки за одне обертання та до 7000 разів загалом із бонусною функцією !

Мобільна гра Alchemist — не єдиний слот із такою тематикою. The Curious Cabinet, Alchemy Fortunes і Merlin’s Magic Mirror – це деякі ігрові автомати зі схожою тематикою.

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Алхімік Блірікс вітає нас у своїй майстерні, створюючи найкращу суміш заклинань, і саме про це йдеться у слоті «Майстерня Блірікса».

Два найменш оплачуваних символи, забарвлені в зелений і помаранчевий, мають максимальну виплату в 30 разів, якщо ви попадете на 5 із них. Максимальна виплата червоного та фіолетового серця, перевернутого догори дном, становить 40 разів більше ставки.

Жовтий ліхтар має максимальний множник 80x, пісочний годинник 160x, зелений котел 200x, а рожевий котел має максимальний множник 300x.

Зіставши від 3 до 5 символів розкиду з обличчям божевільного вченого, ви отримаєте 10, 15 або 20 безкоштовних обертань. Рослина з висунутим язиком закриє всю котушку, якщо вона приземлиться на нижній низ, а символ «Книги зілля» запускає функцію самостійного виклику.

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

RTP Blirix’s Workshop становить 96,14% для базової гри, тоді як функція Buy Feature має відсоток повернення гравцеві 96,4%. Функція “Купити” дозволить вам придбати додаткові спіни, і ви побачите максимальний потенційний виграш для кожного!

Слот-гра Blirix’s Workshop — це гра із середньою або високою дисперсією, тобто ви будете отримувати рідше влучень, але коли ви це зробите, вони будуть вищими, ніж зазвичай.

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Майстерня Блірікса містить Книгу зілля та список заклинань. Нижче ми детально розглянули кожну спеціальну функцію в нашому огляді слота Blirix’s Workshop.

ВИПЛАТИ ЗА МАЙСТЕРНІ BLIRIX

Виграшні символи мають збігатися на 20 фіксованих лініях виплат, тоді як спеціальні символи можна знайти будь-де, що призведе до виграшу! Це один із слотів Великобританії, які мають односпрямовану схему зліва направо. Крім того, виплачується лише найбільший виграш на лінії. Максимальний виграш, який ви можете отримати під час гри в бонусному режимі, становить 7000 разів більше ставки!

МАЙСТЕРНЯ БЛІРИКСА – ЧАРІВНА КНИГА ЗАКЛИНАНЬ

Чарівна книга може потрапити лише на барабан 3. Щоразу, коли вона є частиною виграшної комбінації, вона замінює всі звичайні символи. Це також активує спеціальну функцію – Книгу заклинань. Він може пропонувати до 5-кратних множників, змінювати символи або додавати дикі символи в основній грі.

Кожне магічне заклинання в книзі оцінюється за шкалою від 1 до 4. Чим більше число, тим потужнішим є заклинання та кращий результат.

МАЙСТЕРНЯ БЛІРИКСА – EXPANDING WILDS

Рослина з висунутим язиком — це дикий знак, який замінить усі символи. Коли рослина потрапляє в нижню частину барабана, вона активує функцію Exnapdnign Wilds. Wild поширюється, захоплюючи весь барабан. І якщо жовтий символ присуджує вайлд, функція надходить із модифікатором 2x.

МАЙСТЕРНЯ БЛІРИКСА – БЕЗКОШТОВНІ ОБЕРТАННЯ

Блірікс, божевільний вчений, є символом розкиду. Якщо ви потрапите на 3 або більше облич Blirix, це активує функцію безкоштовних обертань, яка передбачає 10, 15 або 20 додаткових обертань.

МАЙСТЕРНЯ БЛІРИКСА – КОМБО БОНУС КОТЕЛ

Символи з центрального барабана збираються в котел під час кожного безкоштовного обертання. Комбінований бонус у котлі вмикається, коли в котлі є 15 символів. Потім символи казана потрапляють на барабани, утворюючи нову виграшну комбінацію.

Під час безкоштовних обертань Book of Spells може перетворювати символи в котлі на символи більшої вартості, підвищувати ваш множник, додавати більше випадкових диких символів або ще більше обертань!

НАШ ВЕРДИКТ

Майстерня Blirix – це слот-гра, яка може розважити кожного! Дивовижний дизайн разом із чудовою функцією Cauldron Combo Bonus є ідеальним поєднанням для любителів лабораторних слотів. Спробуйте ігровий автомат Blirix’s Workshop на будь-якому з наших найкращих онлайн-слотів Великобританії та виграйте до 7000 разів більше своєї ставки в бонусному раунді! Якщо ви шукаєте більше оглядів слотів Iron Dog, ви можете перейти до 1 Million Megaways BC або Pirate Kingdom Megaways тут.