Огляд ігрового автомата Arthur Pendragon

IGT з гордістю представляє свій новий хіт – слот Arthur Pendragon. Артур Пендрагон має сітку 5×4 і загалом 40 ліній виплат! Артур Пендрагон RTG коливається від 92,4% до 96,43% і має середню волатильність! Скаттери, дикі символи та безкоштовні обертання зроблять обертання барабанів цікавим, як ніколи раніше! Прочитайте наш огляд слотів Arthur Pendragon, щоб дізнатися, чи є найновіший слот IGT вашою чашкою чаю! 

ПРО Arthur Pendragon

IGT з гордістю представляє свій новий хіт – слот Arthur Pendragon. Артур Пендрагон має сітку 5×4 і загалом 40 ліній виплат! Артур Пендрагон RTG коливається від 92,4% до 96,43% і має середню волатильність! Скаттери, дикі символи та безкоштовні обертання зроблять обертання барабанів цікавим, як ніколи раніше! Прочитайте наш огляд слотів Arthur Pendragon, щоб дізнатися, чи найновіші слоти IGT — це ваша чашка чаю!

Американська студія розробки ігор IGT підтвердила своє ім’я часом – вони спеціалізуються на ігрових автоматах і придумали новий слот на основі середньовічної легенди Артура. Замок Камелот покаже вам королівство короля Артура!

Це не перший раз для короля Артура, щоб блищати в слоті. Насправді, можливо, ви вже бачили його в King Arthur від iSoftBet або King Arthur’s Riches від Parlay Games.

Однак IGT не погоджується. Гра найвищого рівня дозволить вашій ставці коливатися від 20 пенсів до 200 фунтів стерлінгів. На жаль, максимальний виграш трохи розчаровує, особливо для хайролерів, оскільки встановлено лише 200-кратну ставку.

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Королівство Артура блищить ігровими картами, зокрема 10, J, Q, K та A. Якщо ви отримаєте їх від трьох до п’яти разів на лінію виплат, ви отримаєте віддачу від 1 до 15 разів.

Щит, Блакитний Лицар, Золотий Лицар і Екскалібур подвоїть вашу винагороду за наявність 3 із них на лінії виплат, у 10 разів за чотири відповідні символи та в 30 разів за навантаження 5. Призи Леді Озера та Гвіневри коливаються від 3 разів до до 50x, тоді як сам король Артур є золотим квитком! Ви можете отримати до 100 разів більше своєї ставки, якщо його величність з’явиться на лінії виплат 5 разів!

Символи слота Arthur Pendragon як ніколи відповідають тематиці гри! Ви відчуєте себе частиною королівства знаменитого британського правителя, і ми маємо подякувати команді IGT за вражаючий дизайн та звук!

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

Артур Пендрагон RTP коливається від 92,4% до 96,43%, і це класифікується як гра з дисперсією середнього рівня. Середня дисперсія означає, що ви будете насолоджуватися частими виграшами, і вони також не будуть такими низькими!

Як ми вже зазначали, максимальна виплата в грі низька – вона становить лише 200 разів більше вашої ставки. І хоча це не повинно бути проблемою для лоу-ролерів, хай-ролери на сайтах слотів у Сполученому Королівстві можуть захотіти пошукати інший слот.

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Особливості слот-ігор роблять їх захоплюючими – давайте разом поринемо у світ Артура Пендрагона та відкриємо всі його приховані таємниці!

ВИПЛАТИ АРТУРА ПЕНДРАГОНА

Arthur Pendragon — це барабанна гра 5×4 із загальною кількістю 40 ліній виплат. Ви можете погодитися на обертання барабанів самостійно, або ви можете встановити опцію автоматичного відтворення, щоб робити це за вас! Крім того, виграш на лінії виплачується зліва направо, і вони множаться на вартість вибраної монети.

Крім того, дикий символ може замінити всі символи, крім трофея та бонусного символу!

АРТУР ПЕНДРАГОН – 10 СЕГМЕНТІВ: ДИКИЙ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАРЯЖАЄ, ПОТІМ ПЛАТИТЬ

Кожне винагороджене обертання отримує значення від 1 до 10, як вказує лічильник над спінерами. Кількість обертань зростає по порядку, поки не досягне 10.

Щоразу, коли символ Грааля з’являється на барабанах під час основної гри, його зображення фіксується на барабанах групами по десять циклів. Функція Wild Stays Charges then Pays покращується в десятому раунді, перетворюючи всі золоті рамки та нові символи Грааля на Wild символи.

Після завершення барабани переглядаються, і всі переможці отримують виплати. Під час наступного обертання барабани скидаються, і всі золоті рамки вилучаються. Кожен рівень ставок для Golden Frames записується окремо.

АРТУР ПЕНДРАГОН – БОНУСНІ СИМВОЛИ МЕРЛІНА

Бонус Мерліна активується, коли бонусний символ відображається 3 або більше разів на сітці. Якщо ви отримаєте 3 бонусні символи, ви можете отримати 15 безкоштовних обертань і 5 випадкових символів Wild, 10 безкоштовних обертань і 7 символів Wild або 5 безкоштовних обертань з 10 символами Wild.

Чотири бонусні символи можуть винагородити вас 30 безкоштовними обертаннями та 5 символами Wild, 20 безкоштовними обертаннями та 7 випадковими символами Wild або 10 безкоштовними обертаннями та 10 символами Wild. Коли в сітці з’явиться 5 бонусних символів, ви отримаєте 45 додаткових обертань із 5 випадковими символами Wild, 30 безкоштовних обертань із 7 символами Wild або 15 додаткових обертань із 10 випадковими символами Wild!

Бонусну функцію безкоштовних обертань можна повторно активувати максимум чотири рази!

НАШ ВЕРДИКТ

Незважаючи на низьку максимальну виплату, ви все ще можете насолоджуватися королівством короля Артура, обертаючи барабани слота Arthur Pendragon! IGT виконали вражаючу роботу над розробкою гри, щоб ви могли сповна насолодитися міфічним світом! Обертайте барабани та з нетерпінням чекайте приземлення на короля Артура! Щоб спробувати більше з нашого каталогу ігрових автоматів .