Огляд ігрового автомата Millionaire Megapays

Слот Millionaire Megapays від Big Time Gaming натхненний однойменним вічнозеленим телешоу. Цей слот із сіткою 6×7 має високий RTP 96,38% і, як випливає з назви, приносить великі призи! Волатильність висока, і гравці можуть скористатися лініями виплат до 117 649, щоб отримати ексклюзивні винагороди. Ви також отримаєте масу задоволення, досліджуючи шляхи життя, схожі на телешоу!

ПРО Millionaire Megapays

Big Time Gaming — надзвичайно інноваційний бренд, який знайшов свій шлях на ринку ще в 2011 році. З того часу провайдер опублікував понад 50 ігор для казино, розроблених за останніми технологіями. Він також є розробником добре відомого слота Million Megapays!

Слоти Великобританії нагадують деякі інші ігри провайдера, такі як модний слот Gems Bonanza , який може похвалитися 6 барабанами та прогресивним джекпотом. Це також нова вдосконалена версія попереднього слота Millionaire Megapays.

Діапазон ставок у грі становить від 40 пенсів до 30 фунтів стерлінгів. Однак розмір монети нам недоступний. Тим не менш, якщо ви готові відкрити для себе всі тонкощі гри, радимо продовжувати читати огляд слота Millionaire Megapays!

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Тема гри така ж, як у слота Millionaire Megaways від Big Time Gaming. Однак дещо в слоті Millionaire Megapays надає йому привабливості та ставить його вище за попередню назву. Слот ставить гравців на слот-сайтах Великобританії в гаряче місце за головний приз у мільйон доларів!

Однак таблиця виплат залишилася незмінною, і ви повернетеся до старих королівських символів (9, 10, J, Q, K і туз). Потім у нас є преміум-символи, що містять кілька дорогоцінних каменів, і, нарешті, барвистий дикий символ. Пізніше ми повністю пояснимо, як активувати зазначені символи!

Також слід зазначити, що гра відбувається за правилами барабанів Megaways . Таким чином, з кожним спіном змінюється кількість символів, які можуть відображатися на одному барабані.

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

Слот Millionaire Megapays має RTP 96,38% і високий рівень дисперсії  . Дивно, як багато ви можете зробити з цією грою, враховуючи, що вона чудова як для лоуролерів, так і для хайролерів. Частина RTP зарезервована для прогресивних джекпотів, залишаючи базову гру з меншим за середній RTP.

Точніше кажучи, незважаючи на те, що загальний RTP перевищує 90%, 9,44% з нього йде на прогресивні джекпоти, залишаючи базову гру з RTP 86,94%.

Найбільший виграш, який можна отримати в грі, — це 72 310-кратна загальна ставка за безкоштовне обертання. Вилучіть із рівняння прогресивний джекпот, і ви отримаєте максимальний виграш у 20 000 разів більше ставки в базовій грі.

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Найкраще в грі — це фактичний геймплей і бонусні функції, вбудовані в слот. Якщо ви хочете виграти головний приз, давайте розглянемо виплати та те, як кожна функція може наблизити вас до перемоги.

МІЛЬЙОНЕР МЕГАПЛАЧУЄ ВИПЛАТИ

Слот може похвалитися 117 649 виплатними лініями, і все, що вам потрібно зробити, щоб виграти, це скласти відповідні символи в суміжній позиції зліва направо. Щоб отримати виграшну комбінацію, ви повинні зіставити принаймні 3 символи з першого барабана й далі.

Символом, який має найвищу вартість у грі, є фіолетовий дорогоцінний камінь. Однак решта символів не поступаються цьому. У грі є кілька дорогоцінних каменів: зелений, синій, червоний і так далі. Низькооплачувані символи від A до 9, що означає, що їх додано більше з попереднього випуску. Ви можете грати зі скаттерами та вайлдами!

МІЛЬЙОНЕР МЕГАПЛАТИ – МЕГАПЛАТИ

Функція Megapays активується шляхом розміщення колосальної версії Megapays одного з королівських символів. Після цього обертання також активується, і якщо випаде символ Megapays, він залишиться на місці, і гра зробить повторне обертання.

Щоб запустити прогресивний джекпот, все, що вам потрібно зробити, це отримати 4 або більше відповідних символів. Ви можете побачити, скільки символів ви зібрали за допомогою драбини Megapays. Є 4 джекпоти: Mini, Midi, Major і Mega вартістю £100, £1500, £20 000 і £300 000 відповідно.

НАШ ВЕРДИКТ

Відроджена версія попередньої гри «Хто хоче стати мільйонером Megaways» від Big Time Gaming така ж блискуча, якщо не краща! З 4 прогресивними джекпотами на суму понад 300 000 фунтів стерлінгів немає жодних сумнівів, що тут можна отримати великі виграші.

І хоча гра дуже нагадує інші релізи Megaways Big Time Gaming, вона привертає увагу завдяки своїй захоплюючій і веселій темі, а також різноманітності бонусних функцій.

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб зайняти гаряче місце, ми сподіваємося, що наш огляд Millionaire Megapays допоможе вам визначити найкращу стратегію, щоб зірвати джекпот!