Огляд ігрового автомата Arthur and the Round Table

Компанія Scientific Games створила слот Arthur and the Round Table, який має 5 барабанів, а також 20 ліній виплат і RTP вище середнього. Ця частина історії про Артура також містить безліч приємних речей. Чарівник Мерлін може з’явитися в будь-який момент і кинути додаткові дикі тварини. Існує також функція безкоштовних обертань із множниками, які можна використовувати для збільшення призів, досягаючи максимуму x150. Крім того, цей камінь Scientific Games має функцію «захопи або підкинь» — «вибери мене», яка може присуджувати безкоштовні обертання з множниками або великий грошовий джекпот.

ПРО Arthur and the Round Table

Arthur and the Round Table — це гра на середньовічну тематику, натхненна міфом про короля Артура, як випливає з назви. Ви зможете грати на 5 барабанах, 3 рядах і 20 різних лініях виплат. Окрім Arthur and the Round Table, Scientific Games випустили кілька популярних ігор, таких як Gremlins Time to Tumble та Jin Ji Bao Xi Megaways.

Коли ви почнете гру, ви зустрінете Артура, Мерліна та Лицарів. Сума ставок коливається від 0,20 до 50 фунтів стерлінгів за обертання, а успішні комбінації досягаються, якщо ви натискаєте три або більше однакових значків на лінії виплат, розташованих зліва направо.

Насолоджуючись ігровим автоматом Arthur and the Round Table, ви можете отримати до 5000 разів більше вашої ставки. Крім стандартної гри, цей слот включає 4 бонусні функції, включаючи Merlin Wilds, Arthur’s Round Table, Free Spins і Excalibur Sword.

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Графіка в слоті Arthur and the Round Table фантастична. Ви побачите замок Камелот на задньому плані та лицаря на кавалерії, який наближається до нього, і все це з мотивом середньовічної міфології. Красиві візуальні ефекти супроводжуються химерним симфонічним акомпанементом, який ідеально підходить до теми. Це один із найпривабливіших візуально та акустично приємних слотів у бібліотеці WMS.

Найнижче оплачувані символи представлені трефою, пікою, бубною та червою. Символи кубка, щита, воїна та Мерліна є більш прибутковими. Найбільш високооплачуваним символом є сам король Артур. Наберіть 3, 4 або 5 очок на лінії виплат, щоб отримати виграш у 5, 10 або 50 разів більше вашої ставки. Крім того, є дикий значок, який можна використовувати для заміни будь-якого зі звичайних значків.

Ви можете взаємодіяти з Артуром, Мерліном, а також лицарями за допомогою будь-якого пристрою. King Arthur and the Round Table оптимізовано для мобільних пристроїв і бездоганно працює на будь-якому пристрої. Діапазон ставок становить від £0,2 до £50 на спін.

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

Arthur and the Round Table — це слот із високою різницею з RTP 96,17%, що відповідає галузевим стандартам. Крім того, волатильність буде середньою, тому ви отримаєте справедливу можливість заробити як невеликі, так і великі виграші.

Максимальний виграш у грі Arthur and the Round Table у 5000 разів перевищує вашу ставку, яку можна отримати під час бонусної фази.

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Піднесена естетика слота Arthur and the Round Table доповнюється вражаючим набором функцій. Беручи участь у цій грі, ви можете виграти додаткові символи, бонусні обертання, бустери та грошові винагороди. Кожен має власний набір переваг, тож ви зможете насолоджуватися ними в повній мірі залежно від того, який рівень ви активуєте спочатку.

АРТУР І КРУГЛИЙ СТІЛ ВИПЛАТИ

Чудовий звук і графіка Артура і Круглого столу доповнені безліччю бонусів. Вони містять чотири додаткові елементи, включаючи розширені дикі символи, бонусні обертання з модифікаторами та винагороду за вибір.

АРТУР І КРУГЛИЙ СТІЛ – МЕРЛІН ВАЙЛДС

Мерлін, чарівник, може ожити в будь-який момент. Мерлін кидає чари та вставляє різноманітні дикі символи в несподівані місця на барабанах, що називається функцією Merlin Wilds. Ці незвичайні символи можна використовувати для заміни будь-якої піктограми, навіть піктограми розкиду.

АРТУР І КРУГЛИЙ СТІЛ – КРУГЛИЙ СТІЛ АРТУРА

Бонус «Круглий стіл Артура» активується, коли на барабанах 1, 3 і 5 з’являються піктограми розкиду. Після цього ви потрапите в замок Камелот і супроводжуєте Артура та Лицарів Круглого столу. На Круглому столі блимає світло, яке може принести вам безкоштовні обертання або активувати бонус Excalibur Sword.

АРТУР І КРУГЛИЙ СТІЛ – БЕЗКОШТОВНІ ОБЕРТАННЯ

Круглий стіл Артура може присуджувати бонусні обертання з кроком 5, 8, 10, 12, 15 або 20. Бронзові комбінації можуть випадати на лініях 1, 3 або 5, срібні кластери, які можуть з’являтися на барабанах 3 або 5, і золоті кластери, які можуть потрапляти лише на лінії 5 і приєднуватися до діяльності в режимі безкоштовних обертань. Ви можете використовувати Круглий стіл, щоб активувати функцію меча Екскалібур, яка дозволяє вибрати відомий меч із каменю та виграти подарунок.

НАШ ВЕРДИКТ

Scientific Games завершили чудову роботу з передачі історії короля Артура через цю гру. Гра Arthur and the Round Table, яка підходить для смартфонів, має видатний зовнішній вигляд і кілька інноваційних елементів для покращення ігрового процесу. Ми оцінили, що слот має середню волатильність і прийнятний RTP, що означає, що у вас є набагато більше можливостей для великих виграшів. Вам сподобався цей огляд? перегляньте всі наші інші огляди слотів на нових сайтах слотів у Великобританії .