Огляд ігрового автомата Legend of the Sword

Legend of the Sword — ще один дивовижний слот, запущений відомою програмною компанією Microgaming. Гравці можуть випробувати сітку з 5 барабанами та 5 рядками з 3125 способами виграти. Це слот із високою волатильністю, і геймерам найбільше сподобається RTP вище середнього 96,12%. У грі є два спеціальні слот-бонуси, які оживлять ваш ігровий процес.

У нашому огляді слотів Legend of the Sword ми глибше розглянемо, що робить цю назву потенційним трендом серед любителів слотів! Давайте почнемо.

ПРО LEGEND OF THE SWORD

Як початківці, так і досвідчені азартні гравці Великобританії можуть робити ставки на солідний діапазон ставок. Найменша ставка, яку вони можуть поставити за одне обертання, становить 24 пенса, а максимальна ставка обмежена 24 фунтами стерлінгів. Виграшна комбінація для слота Legend of the Sword вважається, коли ви потрапляєте принаймні три відповідні символи поруч один з одним, включно з дикими символами. Що стосується символу розкиду Excalibur, ви можете приземлити його будь-де на екрані, щоб досягти позитивного результату.

Максимальна виплата обмежена 10 000-кратною сумою вашої ставки. Враховуючи, що максимальна ставка досягає 24 фунтів стерлінгів, ви можете виграти максимум 240 000 фунтів стерлінгів!

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Любителі ігрових автоматів потраплять у машину часу, яка телепортує їх у світ легенд про Артура. Фон слота складається з пагорбів, які супроводжуються замком Камелот. Однак повний акцент зосереджений на величному мечі Екскалібур, розміщеному поруч із барабанами.

Символи, з якими ви можете працювати, включають менш оплачувані, такі як стандартні чотири масті карт. Потім у вас є більш оплачувані символи, такі як корона, золота чаша, лицарський шолом і щит. Символ «W» позначає вайлд і замінює всіх регулярів. Нарешті король Артур відкриває додаткові функції.

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

Легенда про меч RTP трохи вище середнього з 96,12%. RTP у поєднанні з високою волатильністю обіцяє захоплюючий геймплей і чудові винагороди. Що стосується виплат, завдяки бонусним функціям ви можете отримати різні суми множників, які принесуть вам солідні виграші.

Найвищий джекпот — це джекпот, який у 10 000 разів перевищує вашу ставку. Оскільки ви можете зробити свою ставку до £24, ви можете отримати майже чверть мільйона!

Якщо вам сподобалася ця слот-гра з високим RTP , тоді перегляньте нашу спеціальну сторінку на The Slot Buzz.

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Окрім чудових зображень, дуже цікавої теми та першокласних звукових ефектів, слот Legend of the Sword може стати вашим наступним улюбленим заняттям у онлайн-казино Великобританії ! Дві бонусні функції можна повністю зарахувати до цього, оскільки це не тільки пожвавить ваш ігровий досвід, але й збільшить ваш баланс готівки!

LEGEND OF THE SWORD ВИПЛАТИ

Щоб збільшити свій баланс у грі, ви зможете обертатися на 5 барабанах і 5 рядках, і, зіставивши правильні символи, ви запустите будь-яку з 3125 ліній виплат.

Щоб виграти обертання, ви повинні висадити принаймні три стандартні символи або дикі символи поруч один з одним. У грі враховуються символи, що збігаються зліва направо. Символ Excalibur не відповідає цим правилам, оскільки це розкид.

LEGEND OF THE SWORD – EXCALIBUR SCATTER FEATURE

Посадка на скаттери Excalibur принесе вам гарні соковиті множники. Місце та порядок цих символів не мають значення, оскільки чим більше ви їх отримаєте – тим веселіше! Лавина множників починається з 5 скаттерів Excalibur на барабанах і досягає 10. Зважаючи на це, нагороди варіюються від множника, який у 2 рази перевищує вашу ставку, до 10 000 разів!

LEGEND OF THE SWORD – ФУНКЦІЯ БЕЗКОШТОВНИХ ОБЕРТАНЬ CAMELOT

Ця функція активується після приземлення на 3 символи короля Артура. Щоразу, коли ви бачите цей символ, ви отримуєте 3 безкоштовні обертання. Індикатор множника також відіграє важливу роль, оскільки він додає приріст множника під час кожного безкоштовного обертання, хоча значення може змінюватися. Це не має значення, оскільки ви виграєте в будь-якому випадку, і якщо вам пощастить – ви можете отримати 10 000-кратний множник!

Якщо ви попадете символ Екскалібура під час цієї бонусної функції, ви заповните лічильник мечів, який показує, скільки мечів ви зібрали. Ця додаткова функція дозволяє вам знати, коли ви зберете 5 мечів, оскільки саме тоді ви отримаєте грошовий приз.

НАШ ВЕРДИКТ

Слот Legend of the Sword рясніє чудовими символами, які приносять ще кращі винагороди! Гравці, яким подобаються слот-ігри, будуть раді крутити барабани цієї гри з високою волатильністю в поєднанні з RTP вище середнього.

Крім того, 3125 виграшних комбінацій лише додають величі цього продукту Microgaming . І якщо Леді Удача вирішить навідати вас – 10 000-кратний множник завжди доступний!