Огляд ігрового автомата 1 Million Megaways BC

Слот на доісторичну тематику 1 Million Megaways BC — це найновіший ігровий автомат Megaways від студії Iron Dog Studio, який містить до 1 058 841 лінії виплат! 1 Million Megaways BC RTP становить 96,2%, і гра має високу волатильність! Наш огляд слота 1 Million Megaways BC розповідає про потенційних Mewagays та всі функції, які приносить гра!

Про 1 Million Megaways BC

Слот на доісторичну тематику 1 Million Megaways BC — найновіший слот від Iron Dog Studio , який містить до 1 058 841 лінії виплат! 1 Million Megaways BC RTP становить 96,2%, і гра має високу волатильність! Наш огляд слота 1 Million Megaways BC розповідає про потенційних Mewagays та всі функції, які приносить гра!

Iron Dog Studio — абсолютно нова студія, яка зараз представляє вам свій слот Megaways — 1 Million Megaways BC! Гра точно виправдовує свою назву – є 1 Million Megaways, які можна захопити під час обертання барабанів!

Існує незліченна кількість інших слотів Megaways, але є щось у 1 Million Megaways BC, що зачарувало нас!

Слот-гра 1 Million Megaways BC дозволяє вам налаштувати гру на власну швидкість – ви можете робити ставки від 20 пенсів до 50 фунтів стерлінгів за обертання, а максимальний виграш становить 45 000 разів більше!

ТЕМИ, СИМВОЛИ ТА ТАБЛИЦЯ ВИПЛАТ

Граючи в 1 Million Megaways BC, ви потрапите у світ печерної людини, де містер Печерна людина є найціннішим символом.

На барабанах символи покриті кубиками льоду. Серед символів меншої вартості є ірландський олень, тигр, велетень, печерна жінка та доісторична людина. Печерна людина є найприбутковішим символом, вартість якого в 10 разів перевищує інвестиції, якщо використовується в комбінації з семи символів.

Ви також можете потрапити на символи 10, J, Q, K та A, і якщо ви потрапите на максимум 7, ваша ставка буде помножена на 2. Кубик льоду — це дикий символ, який замінює всі символи, тоді як fire wild можна побачити лише під час безкоштовних обертань.

RTP, ВАРІАНЦІЯ ТА ВИПЛАТИ

RTP 1 Million Megaways BC встановлено на рівні 96,2% , що означає, що гра має високий відсоток повернення гравцям в ігровій індустрії. Це гра з високою волатильністю, з коефіцієнтом виграшу 28,04%.

Гравці будуть у захваті від максимального виграшу, що до 45 000 разів перевищує ставку за одне обертання. Під час спеціальних функцій безкоштовних обертань можливі більші виграші, оскільки кількість активних Megaways може зрости до 1 058 841 !

ГЕЙМПЛЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Геймплей 1 Million Megaways BC дещо складніший, ніж більшість ігор. Кількість символів у базовій грі змінюється з кожним спіном, що визначає кількість активних Megaways. Кількість може коливатися від 64 до 117 649 активних Megaways!

ВИПЛАТИ 1 МІЛЬЙОН MEGAWAYS BC

У грі може бути до 1 058 841 активних Megaways, що призведе до виграшу, про який більшість гравців можуть лише мріяти! Кількість активних Megaway змінюється з кожним спіном, тому ставка також може відрізнятися, якщо ви хочете її часто змінювати!

1 МІЛЬЙОН МЕГАВЕЙСІЙ ДО Н.Е. – КОРОТКИ

Функція Tumbling Reels ініціює та перекидається, коли ви потрапляєте на переможця. Виграшні комбо запускаються з барабанів і замінюються новими символами.

З новим комбо виконується нове обчислення винагороди. Потім тумба йде далі. Розіграші тривають, доки не з’являться нові переможці або не активується функція безкоштовних обертань.

1 МІЛЬЙОН МЕГАШАХІВ ДО Н.Е. – МНОЖНИК

Ви почнете гру з множником 1x. Чим більше ви отримаєте виграшів барабанів, тим більше множників буде введено в гру. Максимальний множник, якого ви можете досягти, становить 8x.

1 MILION MEGAWAYS BC – БЕЗКОШТОВНІ ОБРАТАННЯ

Якщо ви отримаєте принаймні 4 виграші барабанів один за одним, ви активуєте спеціальну функцію безкоштовних обертань. Ви отримаєте мінімум 8 додаткових обертань і максимум 14 додаткових обертань, залежно від кількості виграшів поспіль.

Цикл додаткових обертів відбувається на більш потужній ігровій системі. У центрі ігрової сітки буде представлено новий барабан Mammoth, який може вмістити до 9 символів.

Максимальне розширення призведе до 1 058 841 можливих виграшних комбо!

1 МІЛЬЙОН МЕГАШЛЯХІВ ДО Р. Н. Е. – ЛИПКІ ДИКИ

Sticky Wild також присутній під час безкоштовних обертань. Вони можуть потрапити в будь-яку точку сітки, отримуючи максимум 9 карт Sticky Wild за кожне додаткове обертання!

1 MILION MEGAWAYS BC – ФУНКЦІЯ ПРИДБАТИ

Якщо ви один із нетерплячих, замість того, щоб чекати, поки функція безкоштовних обертань розширить вашу основну гру, ви можете купити їх! Ви можете вибрати 6, 8, 10, 12 або 14 безкоштовних обертань, які помножать вашу ставку мінімум у 50 разів і максимум у 270 разів більше вашої ставки, залежно від кількості придбаних безкоштовних обертань!

НАШ ВЕРДИКТ

Слот 1 Million Megaways може бути однією з найоригінальніших слот-ігор у Великобританії, які ми бачили останнім часом! Бонусні функції слота, такі як барабани, що обертаються, є одними з наших улюблених, а максимальний виграш у 45 000 разів перевищує вашу загальну ставку — це безперечно те, чого варто очікувати з нетерпінням!